Om Neopren - Tonus Elast MeraEnergi Sverige

Sök produkt eller nr.
Go to content

Main menu:

Om Neopren

Tonus Elast NEOPRENE PRODUKTER
Neoprene är ett elastiskt tyg skapad av DuPont - en stor vetenskaplig och forskning Corporation. Några av de mer kända produkterna är nylon, teflon och Neopren.
Fördelarna med neopren, såsom stretchande, lätthet, mjukhet och värmeisolering har inneburit att det har funnit sin väg till många praktiska användningsområden i den moderna medicinen och vid tillverkning av ortopediska produkter.
Tonus Elast neopren produceras av hög kvalitet i tre skikt neopren med teknik som utvecklats i Italien. Det inre lagret (i 100% bomull eller nylon), passar perfekt för huden. Vara av god kvalitets tyg, dessa produkter är lätta att sätta på, och är mindre benägna att orsaka allergiska reaktioner.

Våra produkter är tillverkade i elastisk micro neopren (80%) samt nylon (20%) för att ge bästa stöd och skydd vid sport/idrott och även till vardags. Var alltid noga med att du tar rätt mått innan du beställer.

Förebyggande av skador och rehabilitering efter skador. Profylax och behandling av arbetssjukdomar och kroniska sjukdomar. Skyddar leder och muskler under fysisk belastning.
1. Det yttre lagret nylon.
2. Det mellersta lagret micro poröst skum.
3. Det inre lagret (intill hud) - 100% bomull eller nylon

NEOPRENE´s unika egenskaper
Neopren produkter är bekväma och effektiva. De komprimera området och håll den varm medan små porer i neopren tyget låt huden andas. Detta förbättrar blodförsörjningen, förbättrar ämnesomsättningen och hjälper processen av förnyelsa av vävnad.

Neopren produkter hjälper ge hjälp i händelse av skada eller kronisk sjukdom i motorneuronsjukdom systemet. De lindrar smärta, minskar svullnad och förbättra styrkan i lederna. Du kan leva ett aktivare liv igen!


NEOPRENE PRODUKTER bidra till att:
- Stödja och skydda muskler, ledband och leder under fysisk aktivitet.
- Förhindra skador, och hjälpa rehabilitera muskler, ledband och leder efter trauma.
- Minska stress / påfrestning på kroppen.


NEOPRENE i kampen mot celluliter

Tidigare ansågs det att kvinnors cellulit var bara en kosmetisk defekt. Idag vet vi emellertid att celluliter är ett tecken på att det är dags att ändra din livsstil och vänder sig till en hälsosam kost och motion.
Bära Neoprene shorts för 2 timmar dagligen arbetar direkt för att reducera celluliter. Inom några veckor kommer resultaten att visas (en minskning av lager av fett och förnyelse av hudens elasticitet).
Neopren produkter stimulerar ämnesomsättningen, påskynda förstörelsen av sebaceous celler och eliminering av avfall. Blodcirkulation och lymfsystemet utflöde förbättras när dilaterade subkutan kapillärerna bli trängd på grund av komprimering.

Kom ihåg, de bästa resultaten uppnås när neopren är används under fysisk aktivitet.
Vid behandling av celluliter, behöver du en komplett anti-cellulite program. Bära neopren shorts bör kombineras med andra åtgärder såsom:
- En hälsosam kost och fysisk aktivitet

- Massage av kroppens problem
områden

- Tillämpning av anti-cellulite krämer

Upprätthålla en balanserad kost och undvika livsmedel som leder till fetma och vätskeretention. Motionerar regelbundet. Cellulite visas först i områden där blod och lymfatisk cirkulation hindras på grund av outnyttjad muskler. Välj en enkel övning rutin och göra verksamheten 3 gånger i veckan under 20 till 30 minuter. Jogging, cykling, simning och aerobics vatten är alla bra övning. Manuellt eller mekaniskt-aided massage förbättrar blodförsörjningen och lymfatiska utflöde, och intensifierar effekten av anti-cellulite krämer.

 
Back to content | Back to main menu